Over ons

Arie Schaper Schilderwerken

Door een groot netwerk van collega vakschilders is geen klus is ons te klein, maar ook zeker niet te groot. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten wandafwerking, plafond-, beglazing en vele soorten vloerafwerking, zowel beton als hout.

Het leveren van topschilderwerk behoort tot onze hoofdactiviteit. Zowel onderhoud als het geheel opnieuw schilderen van uw nieuwe of bestaande woning, kantoor, bedrijfspand of ander vastgoed. Dit geldt voor zowel het exterieur als het complete interieur, oftewel buiten- en binnenschilderwerk.

Behangen en het aanbrengen van wandweefsel, glasweefsel, of het afwerken van wanden met speciale effecten, we voeren het allemaal strak en vakkundig uit. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we jonge studerende schilders samen met de opleidingsschool begeleiden naar echt vakmanschap. Door intensieve samenwerking met collega vakmannen kunnen we ook goede afspraken met klanten maken.

Omdat we al jaren met elkaar samenwerken en dus weten wat we aan elkaar hebben, kunnen er met de klanten goede afspraken gemaakt worden. Mochten er tijdens een schildersklus aan uw bedrijf of woning timmerwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd, wij werken ook al jaren samen met een prima timmerbedrijf.

Dit kan vaak veel tijd en kosten besparen, denk bijvoorbeeld aan het samen gebruiken van een steiger of hoogwerker.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en/of offerte.